Mediation Utrecht

Op zoek naar mediation in Utrecht? Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Isabelle van Houten. Als ervaren echtscheidingsmediator regel ik uw scheiding van A tot Z tegen een vast all-in tarief, ook als u ondernemer bent of uw situatie complex is. U heeft geen advocaat meer nodig. Alles wordt verzorgd, van ouderschapsplan tot en met het Rechtbanktraject, voor een vast all-in tarief.

Wilt u meer informatie over mediation of een afspraak?
Neem dan contact met met mij op.

Mediation Utrecht

Op zoek naar mediation in Utrecht? Mijn naam is Isabelle van Houten. Als ervaren echtscheidingsmediator regel ik uw scheiding van A tot Z tegen een vast all-in tarief, ook als u ondernemer bent of uw situatie complex is.. U heeft geen advocaat meer nodig. Alles wordt verzorgd, van ouderschapsplan tot en met het Rechtbanktraject, voor een vast all-in tarief.

Wilt u meer informatie over mediation of een afspraak?
Neem dan contact met met mij op.

Echtscheidingsmediation Utrecht

Sinds 2010 werk ik als echtscheidingsmediator. Mijn mediation praktijk is gevestigd in Utrecht. De locatie is goed bereikbaar en je kan er gratis parkeren.

Bent u ondernemer of is uw situatie complex? Geen probleem, ook dan kan alles van A tot Z bij mij geregeld worden. Met méér dan 10 jaar ervaring als mediator en mijn team van professionals in Utrecht kunnen wij de scheiding, financien, alimentatieberekeningen en de hypotheek goed regelen.

Bent u van plan om te scheiden en wilt u een vechtscheiding voorkomen en met goede afspraken uit elkaar? Plan dan een gratis intake gesprek en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Mediation is vaak niet alleen de beste oplossing voor de lange termijn, het is meestal ook veel voordeliger dan een echtscheiding via een advocaat. Als mediator in de regio Utrecht kan ik de hele scheiding voor u verzorgen, van A tot Z. Heeft u geen hoog inkomen? Geen zorgen, ik ben aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat de overheid het grootste gedeelte van de kosten voor u betaalt. Dit heet toevoeging. Met toevoeging kunt u al scheiden vanaf € 54,- p.p.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Maak dan een gratis kennismakingsafspraak.

Mediation in Utrecht

De EFT methode mediation methode is een succesvol mediation traject. Ik bied dit mediation traject aan in Utrecht met persoonlijke aandacht en met een zeer succesvol trackrecord. Mediation is vaak een verstandige keuze. Een echtscheiding brengt vele vragen en onzekerheden met zich mee. Wanneer u wilt scheiden, of uw partner wil dat, lopen veel zaken door elkaar heen. Allereerst wilt u het beste voor uw kinderen. En naast juridische en financiële zaken zijn er ook nog fiscale vragen. Emoties als boosheid of juist verdriet spelen ook mee. Gedachten als “wat is eerlijk?”, ”hoe vaak zie ik de kinderen nog” of “wie gaat waar wonen?” spelen door uw hoofd.

Ik kan u als mediator in de Utrecht, helpen om in deze periode met elkaar tot afspraken te komen, op een zakelijke en professionele manier met de benodigde menselijke betrokkenheid en oog voor alle bijbehorende emoties. U hoeft niet ook nog eens naar een advocaat, alles wordt door mij afgehandeld.

Als u overweegt om een mediator in te schakelen is het verstandig om u eerst uitgebreid te laten informeren over wat mediation voor u kan betekenen, wat mijn aanpak is en op welke kosten u moet rekenen. Hiervoor kunt u een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen in mijn praktijk die gevestigd is in My Office aan de Computerweg 22 in Utrecht. Het besluit om een mediation traject te starten kunt u daarna pas echt goed nemen.

Het mediation traject

Met ons mediation traject wordt uw scheiding van A tot Z goed geregeld en gaat u op een goede manier uit elkaar. U heeft geen advocaat meer nodig, alles wordt geregeld. In ons mediation traject komen de volgende zaken aan bod:

  • emoties en bijbehorende rouwfases;
  • tips en advies voor kinderen in een scheiding;
  • informatie en advies over wettelijk verplicht ouderschapsplan;
  • berekening van kinder- en partneralimentatie;
  • financieel advies over de woning en gezamenlijke bezittingen en schulden;
  • fiscaal advies over de hypotheekrenteaftrek, partneralimentatie, toeslagen en heffingskortingen;
  • wetgeving in het kader van een scheiding en juridische informatie;
  • informatie over pensioenverdeling.

Ervaringen over ons mediation traject in Utrecht

“Wij vonden het prettig dat er ruimte en aandacht was voor eigen wensen en emoties. En toch ook steeds met het doel voor ogen om er op een goede manier samen uit te komen. Wij voelden ons begrepen, gehoord en gezien. Dit maakte dat we makkelijker naar een uitkomst konden toewerken die voor beide partijen goed is. Het waren prettige gesprekken, zonder teveel druk of haast. “

Petra en Jeroen, Utrecht

“Prettige sfeer en professioneel.”

Marc en Annelies, Utrecht

“Dank voor alle toegewijde hulp en ondersteuning,”

Gerard en Dorine, Utrecht

“Het mediation traject was professioneel, oprecht, inlevend; helemaal top!”

Ames en Sawa, Utrecht

“Scheiden van een man waarvan je houdt is een moeizaam proces. Des te knapper dat jij met oog voor het emotionele, ook het zakelijke deel zo goed begeleidt!”

Sandra, Utrecht

“Prettige gesprekken tijdens de mediation sessies. Goed dat je onafhankelijk en onbevooroordeeld blijft. Dank voor de tips m.b.t. de kinderen, waar zij terecht kunnen met hun vragen en emoties.”

Jet en Simon, Utrecht

“Dank voor alle hulp en ondersteuning tijdens en na het mediation traject.”

Thomas en Pauk, Utrecht

“Prettig, rust en onpartijdig in een lastige tijd..”