Met mijn opgebouwde ervaring in de financiële dienstverlening, de reclamebranche, training & coaching en in mijn werk als mediator sinds 2010, heb ik een uitgebreid palet aan gesprekstechnieken en communicatievaardigheden ontwikkeld. Ik ben daarnaast goed in overzicht creëren, structureren en met compassie confronteren. Als echtscheidingsmediator combineer ik deze kwaliteiten om clienten professioneel en zorgvuldig te begeleiden.

Gestructureerd en professioneel

Ik werk op een gestructureerde en professionele wijze voor mijn cliënten waarbij ik tijdens het traject een duidelijk stappenplan volg en regelmatig aangeef hoe ver we al zijn en wat er nog besproken of besloten moet worden. U mag erop vertrouwen dat alle zaken die belangrijk zijn bij een echtscheiding aan bod zullen komen en dat het eindresultaat een duidelijk en overzichtelijk ‘plan’ (convenant) zal zijn waarin alle afspraken zijn opgenomen.

Echtscheiding en vechtscheiding

Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingsmediation en in het bijzonder complexe conflictscheidingen (ook wel vechtscheidingen genoemd). Ouders willen het altijd zo goed mogelijk doen en regelen voor de kinderen maar dat lukt ze helaas niet altijd. Ik heb een specifieke methode ontwikkeld, om mensen die vast blijven zitten in een conflict met de andere ouder (of waarbij het niet lukt om het soepel te laten verlopen) te helpen. Na een aantal sessies, waarbij ik onderzoek waar het mis gaat tussen partijen, lukt het partijen vaak weer om de lucht te klaren en opnieuw met elkaar in gesprek te komen, zodat zij hun kind(eren) weer samen kunnen verzorgen en opvoeden.

Opmerkingen van cliënten op evaluatieformulieren

Ik kijk met een gerust en goed gevoel terug op de sessies bij jou.
Ben erg tevreden over het verloop, de uitleg en de begeleiding van het traject, ruimte voor gesprek en zakelijkheid.
Naast inhoudelijke deskundigheid is je benadering m.b.t. gevoelskant ook uitstekend, waarvoor dank!
Ik wil je nogmaals bedanken voor alle hulp en adviezen, zonder jou waren we echt niet zo snel zo ver gekomen.
Prettig, rust en onpartijdig in een lastige tijd..
Het is absoluut geld waard om mediation in te schakelen. Knap dat mensen van negatief zo naar positief gebracht kunnen worden.
Je houdt het persoonlijke aspect ook goed in de gaten en dat was voor mij persoonlijk zeer prettig.
Zonder jou hadden wij dit op deze manier niet zo goed kunnen afsluiten. Het gaf een boel rust thuis.
Ik heb de aanpak en de sfeer als zeer goed ervaren. Bedankt!
Dank voor je fijne begeleiding Isabelle, ik denk dat we zonder jou niet tot dit resultaat waren gekomen.
Jouw betrokkenheid is voelbaar terwijl je de gepaste afstand houdt. Ik was ‘bang’ dat mijn scheiding ’n zakelijke onderhandeling zou worden. Jij hebt er toe bijgedragen dat het warm, menselijk en respectvol is gegaan. Daarvoor mijn dank!
Ondanks een vervelende aanleiding (scheiding) hebben we serieus maar met plezier en een lolletje alles met je geregeld naar volle tevredenheid.
Prettig dat je verschillende manieren van kijken naar vermogen en alimentatie kan aanreiken.
Hartelijk dank voor je ruimte en professionaliteit.