Met mijn opgebouwde ervaring in de financiële dienstverlening, de reclamebranche en als zelfstandig ondernemer heb ik me de afgelopen 20 jaar veel gesprekstechnieken en communicatievaardigheden eigen gemaakt en zijn mijn kwaliteiten in bemiddeling & onderhandeling én plannen & organiseren tot uiting gekomen. Als echtscheiding mediator kan ik mijn passie voor communicatie, bemiddeling én zaken gestructureerd en zorgvuldig regelenperfect combineren om partijen te begeleiden bij hun echtscheiding.

Gestructureerd en professioneel

Ik werk op een gestructureerde en professionele wijze voor mijn cliënten waarbij ik tijdens het traject een duidelijk stappenplan volg en regelmatig aangeef hoe ver we al zijn en wat er nog besproken of besloten moet worden. U mag erop vertrouwen dat alle zaken die belangrijk zijn bij een echtscheiding aan bod zullen komen en dat het eindresultaat een duidelijk en overzichtelijk ‘plan’ (convenant) zal zijn waarin alle afspraken zijn opgenomen.

Opleiding echtscheiding mediator

Ik heb ervoor gekozen om na mijn basisopleiding een specialisatieopleiding te volgen voor echtscheiding mediation. Een relatie is datgene wat mensen met elkaar verbindt en in mijn optiek het belangrijkste wat er is. Als mensen uit elkaar gaan komt er een einde aan een partnerrelatie. Maar als er kinderen zijn zal er een nieuwe relatie tot stand moeten komen; de ouderrelatie, en die is heel belangrijk! Mijn persoonlijke streven is om mensen hierbij echt te helpen!

Opmerkingen van cliënten op evaluatieformulieren

Ik kijk met een gerust en goed gevoel terug op de sessies bij jou.
Ben erg tevreden over het verloop, de uitleg en de begeleiding van het traject, ruimte voor gesprek en zakelijkheid.
Naast inhoudelijke deskundigheid is je benadering m.b.t. gevoelskant ook uitstekend, waarvoor dank!
Ik wil je nogmaals bedanken voor alle hulp en adviezen, zonder jou waren we echt niet zo snel zo ver gekomen.
Prettig, rust en onpartijdig in een lastige tijd..
Het is absoluut geld waard om mediation in te schakelen. Knap dat mensen van negatief zo naar positief gebracht kunnen worden.
Je houdt het persoonlijke aspect ook goed in de gaten en dat was voor mij persoonlijk zeer prettig.
Zonder jou hadden wij dit op deze manier niet zo goed kunnen afsluiten. Het gaf een boel rust thuis.
Ik heb de aanpak en de sfeer als zeer goed ervaren. Bedankt!
Dank voor je fijne begeleiding Isabelle, ik denk dat we zonder jou niet tot dit resultaat waren gekomen.
Jouw betrokkenheid is voelbaar terwijl je de gepaste afstand houdt. Ik was ‘bang’ dat mijn scheiding ’n zakelijke onderhandeling zou worden. Jij hebt er toe bijgedragen dat het warm, menselijk en respectvol is gegaan. Daarvoor mijn dank!
Ondanks een vervelende aanleiding (scheiding) hebben we serieus maar met plezier en een lolletje alles met je geregeld naar volle tevredenheid.
Prettig dat je verschillende manieren van kijken naar vermogen en alimentatie kan aanreiken.
Hartelijk dank voor je ruimte en professionaliteit.